Sportdryck och gels

Jag är inte sponsrad av Umara Sports men när jag hittar bra utrustning eller som i detta fall bra energi för snorsport så delar jag gärna med mig!
Hittade killarna på Umara Sports efter att @vasacoachen_nu tipsade om deras podcast Prestera mera. Efter att ha lyssnat på de flesta avsnitten så verkar ju killarna veta vad dom pratar om! 😄 Så jag har använt deras sportdryck, gels och bars under träning och tävlingar denna vinter.
Som de flesta av er kanske känner igen er i är att sportdryck, gels och en känslig mage under tävling oftast har är en komplicerat kombination, i alla fall för mig. 😬

Men Umara Sports sportdryck och gels är väldigt snäll mot min mage. Dessutom smakar dom gott! Den enda gelen jag inte gillar är den med cola och koffein i. Den smakar hemskt!
Och till sist barsen, min favorit är den som smakar mint choklad! Mmm 😋
Vasaloppet på söndag då. Jag vet att det finns mat och dryck i kontrollerna längs spåret men jag tänker åka med ett vätskebälte runt midjan med sportdryck, gels och bars. Jag vill inte chansa med energiintaget och ev dålig mage.

Avslutningsvis så ser jag fram emot mitt sista träningspass ikväll inför Vasaloppet. Det blir lugn åkning med några korta 10 s impulser.


Posted

in

by

Tags:

%d bloggers like this: