Allmänt Träning

En ny månad!

October 1, 2013

Det blev sovmorgon idag, är helt tom i skallen! Och det ska man väl vara om man som jag jobbat i över 30 dagar i sträck!

Igår kväll gick jag en lång rask promenad på 1 1/2 timme. Det kändes skönt att röra på sig efter löpningen i söndags. Det var också skönt att inte anstränga skallen utan att bara gå och lyssna på några podcasts.
Och så insåg jag att löpar skorna var så sköna! Jag gillar inte riktigt dom när jag springer. Jag får inte ont eller skavsår av dom, det är bara något som inte stämmer med dom. Men att  promenera i dom, det var härligt!

Processed with VSCOcam with p2 preset

I söndags så blev det som sagt 1 mils löpning. Helt oplanerat! Jag hade tänkt att köra lugna intervaller runt byn men vända tillbaka efter 2 km så tänkte jag, äh jag springer in mot centrum! Och så blev det helt plötsligt 1 mil… 🙂

IMG_7046

 

Träningen den här veckan har jag tänkt ska se ut så här:

Måndag – Promenad
Tisdag – Löpning, Innebandy
Onsdag – Intervaller på rullskidor och styrketräning
Torsdag – Löpning med stavar, backintervaller
Fredag – Styrketräning
Lördag – Vila
Söndag – Långpass. Antingen på rullskidor, cykel eller löpning beroende på väder och hur jag mår.

You Might Also Like

%d bloggers like this: